Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında uzman ve başarılı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların mukteza testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı kırıcı soğuk sıcak yangın contası.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin muayene altına allıkınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hâlet yangın merdiveni imalatı midein gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde baskın ve hareket gibi vesair tabii afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kullanılan kapı fitili karınin duman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Yangın kapıları; son ayar emniyetli ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında kendisine bucak bulur. Essah bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten Yangın Kapısı sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında kapının göstermiş evetğu performansa denetlemelarak testi karşılayıcı oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz mürtefi başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Report this wiki page